У Львівській області у Самборі суд засудив до п'яти років позбавлення волі чоловіка,котрий скоїв ДТП у нетверезому стані

У Львівській області у Самборі суд засудив до п'яти років позбавлення волі чоловіка,котрий скоїв ДТП у нетверезому стані

03.01.15 13:44 0 796
У квітні, цього року, 39-річний самбірчанин керуючи автомобілем «Mercedes Benz» рухався у напрямку центральної части міста Самбір. Водій не врахував дорожню ситуацію, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з легковим автомобілем «Mercedes Benz». Внаслідок ДТП постраждали троє осіб, один з них від отриманих травм помер у лікарні.

За фактом ДТП було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

У судовому засіданні вина водія-винуватця була доведена повністю. Варто зазначити, що за кермом він знаходився у стані алкогольного сп'яніння. Суд визнав його винним та призначив йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати всіма видами транспортних засобів строком на три роки.

Крім того, суд задовольнив позовні вимоги потерпілої сторони, яка втратила члена сім'ї, щодо стягнення з засудженого моральної шкоди в сумі сто тисяч гривень та матеріальної – в сумі 12800 гривень. Крім того, засудженому доведеться також відшкодувати судові витрати по справі за проведення експертиз у сумі понад 10 тисяч гривень.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: у ...
Наступна новина: У перший день нового року ...

КОМЕНТАРІ