Понад 17 кілограмів піротехнічної продукції вилучили з незаконного обігу тернопільські міліціонери

Понад 17 кілограмів піротехнічної продукції вилучили з незаконного обігу тернопільські міліціонери

03.01.15 15:53 0 753
На Тернопільщині тривають рейди щодо виявлення незаконного продажу піротехніки. Правоохоронці нагадують, що офіційно продавати таку продукцію можуть лише спеціалізовані торгові заклади, які мають відповідні ліцензії, видані Міністерством внутрішніх справ України.

Міліціонери перевірили 321 об'єкт можливого продажу піротехнічних виробів Виявлено 8 точок продажу феєрверків, ракет, салютів, петард та іншої піротехніки без відповідних документів.

Здебільшого, незаконну торгівлю цим товаром здійснювали на ринках обласного центру. Міліціонери склали протоколи щодо реалізаторів за статтею 195-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів).

Із незаконного обігу вилучено чотири з половиною тисячі одиниць піротехнічних виробів, вага яких склала більше 17 кілограмів.

Нагадаємо, що Тернопільською міськрадою ухвалено рішення щодо заборони використання салютів та феєрверків у період новорічно-різдвяних свят у зв'язку з тим, що в країні триває антитерористична операція.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Новорічні свята на ...

КОМЕНТАРІ