У перший день нового року на Вінниччині внаслідок ДТП загинуло двоє людей (+фото)

У перший день нового року на Вінниччині внаслідок ДТП загинуло двоє людей (+фото)

03.01.15 14:07 0 839
Протягом минулої доби на Вінниччині стались дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких загинуло двоє чоловіків. У новорічну ніч від отриманих травм на місці пригоди помер 32-річний пішохід, ранком першого січня – 45-річний пасажир автомобіля.

О третій годині в ніч на 1 січня у м. Вінниці місцевий житель, керуючи автомобілем "ВАЗ -21144", рухаючись по вул. Київській в напрямку вул. Тарногродського, в районі зупинки громадського транспорту "Станіславського", скоїв наїзд на пішохода, 32-річного вінничанина, коли той перетинав проїзну частину в районі розмітки регульованого пішохідного переходу. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці події.



Друга трагедія сталась об 11.00 годині 1 січня у смт. Браїлів Жмеринського району. Водій автомобіля "Фольксваген В-3", 35-річний місцевий житель, рухаючись по вул. Калініна, скоїв зіткнення з електроопорою. За попередніми висновками слідства, водій не впорався з керуванням. У салоні автомобіля на момент аварії знаходився його 45-річний товариш, який внаслідок автопригоди отримав несумісні з життям травми.



За даними фактами правоохоронцями розпочато кримінальні провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Такі правопорушення караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Міліцейська профспілка ...

КОМЕНТАРІ