Житомирські правоохоронці піклуються про родини тих,хто несе службу на сході України

Житомирські правоохоронці піклуються про родини тих,хто несе службу на сході України

04.01.15 15:18 0 755
Із перших днів проведення антитерористичної операції житомирські правоохоронці працюють на сході держави, забезпечуючи правопорядок та безпеку мирних жителів. Залишивши власні родини й службові клопоти, міліціонери взяли до рук зброю, одягнули бронежилети і вступили у двобій із тими, хто посягає на територіальну цілісність Батьківщини.

Більшість працівників Житомирського РВ УМВС уже побували у зоні проведення антитерористичної операції, тому добре розуміють і неспокійні відчуття, і щоденні турботи родин, чиї рідні нині відряджені на схід. Тож за можливості правоохоронці відвідують сім'ї своїх колег, аби підтримати та допомогти.

– Акція «Від щирого серця», ініційована Міністерством внутрішніх справ України, всіляко підтримується нашими працівниками, – розповідає начальник Житомирського районного відділу міліції Олександр Мельник – Мотивом цих заходів є чуйність і людяність, небайдужість до проблем тих, чиї рідні охороняють наш спокій на лінії вогню. А у новорічні та різдвяні свята щирі вітання кожній родині, кожній дитині – просто наш обов'язок.

Тож цього разу колеги завітали до родини дільничного інспектора міліції Олександра Розмаїтого, який уже вдруге у складі зведеного загону правоохоронців Житомирщини відбув на схід.

Олександр відряджений в зону проведення антитерористичної операції з листопада, а вдома на нього чекають дружина та двоє маленьких синів. Допоки батько захищає країну, сім'я потребує підтримки.

Відтак дільничні привітали 1,5-річного Дениса та 3-х місячного Богданчика солодкими подарунками та іграшками. Крім цього, колеги Олександра допомогли господині впоратись з домашніми клопотами, адже з двома дітками це зовсім нелегко.

– Я дуже вдячна колегам чоловіка, які нас не забувають, – говорить дружина правоохоронця Алла. – Вони часто навідуються, цікавляться, чи не потрібна якась допомога.

Також жінка зізналася, що дуже хвилюється за чоловіка: «Засинаю і прокидаюся із тривогою за нього. Головне - почути голос, хоч по телефону, і стає легше. Ми пишаємось ним та з нетерпінням чекаємо повернення додому».

Житомирський РВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінничині під час ...

КОМЕНТАРІ