У Рівненській області під час ліквідації пожежі бійці Держслужби з НС врятували двох людей

У Рівненській області під час ліквідації пожежі бійці Держслужби з НС врятували двох людей

04.01.15 10:45 0 788
02 грудня о 19:06 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення, що в місті Сарни по вулиці Широка у п’ятиповерховому багатоквартирному житлового будинку виникла пожежа. За вказаною адресою було направлено чергові відділення вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце події виявилось, що пожежа виникла в однокімнатній квартирі на 4 поверсі. Сусіди відразу повідомили рятувальників, що у приміщенні можуть бути люди. Не гаючи часу, бійці Держслужби з НС, в апаратах захисту органів дихання зайшли у вщент задимлену квартиру та відразу у коридорі виявили жінку, а у кімнаті на підлозі лежав чоловік. Потерпілих швидко винесли на свіже повітря та передали до рук медиків. Тим часом інше відділення вогнеборців за 15 хвилин ліквідували пожежу та не допустили розповсюдження вогню за межі квартири. Вогнем було пошкоджено диван, дерев’яну коробку міжкімнатних дверей та м’яке крісло.

Травм та опіків у чоловіка та жінки не виявлено. Працівники швидкої медичної допомоги діагностували у них отруєння продуктами горіння.

Врятованими виявились 51-річна власниця помешкання та її знайомий чоловік 1970 року народження.

Наразі причина пожежі та завдані вогнем матеріальні збитки встановлюються. На місці події працює слідчо-оперативна група міліції та співробітників ДСНС.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині безробітна ...

КОМЕНТАРІ