ДАІ Буковини нагадує громадянам про потребу дотримання правил дорожнього руху (+фото)

ДАІ Буковини нагадує громадянам про потребу дотримання правил дорожнього руху (+фото)

04.01.15 10:23 0 859
Вчора (02.01.2014) на автошляхах області за різних обставин скоєно три дорожньо-транспортні пригоди, у яких одна людина загинула та двоє отримали травми.

Дві аварії трапились на вулиці Галицький шлях у Чернівцях.

О 12 год. 05 хв. 25-літній мешканець міста Кіцмань, перебуваючи за кермом легковика «Daewoo Lanos», не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Форд-Транзит».

Зі струсом головного мозку водія «Ланоса» було госпіталізовано до лікарні швидкої медичної допомоги.

У вечірню пору (20 год. 25 хв.) на цій же вулиці 51-літній мешканець села Замостя Вижницького району на автомобілі "Opel-Vivaro"наїхав на пішохода.

Від отриманих тілесних травм на місці ДТП помер 51-літній громадянин.





Цього ж дня у місті Новоселиця пізнього вечора з тілесними ушкодженнями до лікарні швидкої медичної допомоги було доставлено 71-літнього мешканця села Маршинці. Як з’ясувалось, чоловіка, який лежав на узбіччі дороги, збив автомобіль. Водій зник з місця ДТП.

Зусиллями слідчо-оперативної групи міліції встановлено, що 32-річний мешканець районного центру, рухаючись по вулиці Центральній на «Ауді-80», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з велосипедистом.

ДАІ Буковини звертається до всіх учасників дорожнього руху з проханням бути обачними, обережними на дорогах і вулицях. Прогнозуйте ситуації за кермом, зважайте на світлу і темну пору доби, погодні умови, не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь дистанції, будьте уважними при обгонах, виїздах на смугу зустрічного руху.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что такое онлайн ...
Наступна новина: В Житомирській області на ...

КОМЕНТАРІ