У Львівській області стрийські свободівці вшанували пам'ять Степана Бандери

У Львівській області стрийські свободівці вшанували пам'ять Степана Бандери

04.01.15 15:52 0 816
У Стрию з ініціативи міської та районної організацій ВО "Свобода" громадськість вшанувала пам'ять Провідника Організації Українських Націоналістів Степана Бандери з нагоди 106-ї річниці від дня його народження. Також напередодні стрийські свободівці взяли участь у традиційному смолоскипному марші у Львові на честь дня народження Степана Бандери.

Громадські активісти розпочали віче з молебню за світлу пам'ять Провідника, після чого поклали квіти до пам'ятника Степану Бандері.

Керівник Стрийської районної організації ВО "Свобода" Мар'ян Берездецький від імени Голови ВО "Свобода" Олега Тягнибока побажав стриянам того незламного духу, який мав лідер українських націоналістів. Також Мар'ян Берездецький передав привітання активістам від побратимів-свободівців, які зараз перебувають на Донбасі в Пісках у лавах підрозділу "Карпатська Січ". За всіх вояків добровольчих батальйонів, у яких перебувають свободівці, націоналіст вклонився перед постаментом Провіднику ОУН.

"Бійці, які зараз захищають нашу державу, бажають вам упевненості в нашій перемозі, – зазначив свободівець. – Усі ми гордо несемо ім'я націоналіста-бандерівця і розуміємо, яка велика честь випала нам долучитися до нинішньої збройної боротьби українського народу".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ