У Львівській області у Бродах відкрився міжобласний турнір з футзалу пам'яти Бандери

У Львівській області у Бродах відкрився міжобласний турнір з футзалу пам'яти Бандери

04.01.15 14:34 0 3233
2 січня 2015 року в Бродах відбулося відкриття міжобласного турніру з футзалу пам'яти Степана Бандери серед команд дитячо-юнацьких шкіл. Турнір відбувається вже вчетверте за підтримки члена Політради ВО "Свобода" Ірини Сех та депутата Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Володимира Чехута. Організатори змагань – Бродівська районна організація ВО "Свобода", місцева дитячо-юнацька спортивна школа та федерація футболу Бродівського району.

Змагання стартували в приміщенні спортивного залу на стадіоні "Ювілейний" за участі команд Львівської, Тернопільської та Рівненської областей. Священик отець Тарас Дзьоба розпочав урочистості молитвою. У відкритті турніру також взяли участь голова федерації футболу Бродівського району Сергій Коб'ялковський, директор Бродівської дитячо-юнацької спортивної школи Сергій Подавець, Ірина Сех та Володимир Чехут.

"Традиційно в перші дні нового року в Бродах відбувається турнір, який ми присвятили пам'яті Героя України Степана Бандери. У такий спосіб ми демонструємо, що бережемо пам'ять про Бандеру, пам'ятаємо його ідеї, його чин. Боротьба за Україну триває, і вашим батькам та старшим братам випало відстоювати нашу незалежність на полі битви. Ви ж, дорогі юні спортсмени, маєте показати силу духу на футбольному полі й перемагати тут, доки дорослі чоловіки здобувають перемогу на війні", – зазначила в своєму виступі Ірина Сех.

За словами Володимира Чехута, цими футбольними змаганнями вшановують пам'ять не тільки Степана Бандери, а й всіх героїв, які віддали життя в боротьбі за нашу державу: "Цього року наш мартиролог поповнився Небесною сотнею та воїнами, полеглими на Донбасі. Впевнений, що юні спортсмени свої здобутки й перемоги присвятять їхній пам'яті".

Цього дня змагалися 8 команд – спортсмени 2000–2001 р. н. Загалом змагання триватимуть 3 дні й відбуватимуться в трьох вікових групах: 2 січня – між спортсменами 2000–2001 років народження, 3 січня – між спортсменами 2002–2003 р. н., 5 січня – між спортсменами 2004–2005 р. н.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Закарпатті оперативники ...

КОМЕНТАРІ