Міліціонери дбають,щоб відпочинок дітей зі східних та південних областей України на Прикарпатті був безпечним

Міліціонери дбають,щоб відпочинок дітей зі східних та південних областей України на Прикарпатті був безпечним

04.01.15 14:12 0 779
Понад тисячу школярів із Донецької, Луганської, Харківської, Миколаївської та Херсонської областей в рамках благодійної акції «Різдво в Карпатах» тиждень гостюватимуть на Івано-Франківщині. Про їх безпечне перебування тут піклуватимуться правоохоронці.

Третього січня більшість юних гостей поїздом прибули до Івано-Франківська, а відтак автобусами у супроводі працівників Державтоінспекції їх доправили до населених пунктів, де вони проживатимуть. Приїзд ще 150 дітей очікується четвертого січня. Разом із сім'ями місцевих мешканців маленькі гості святкуватимуть Різдво Христове, відпочиватимуть, ознайомляться з притаманними прикарпатському регіону національними традиціями та візьмуть участь в низці культурно-мистецьких заходів.

Працівники міліції Прикарпаття також готувалися до прийому такої чисельної делегації, щоб забезпечити діткам спокійний відпочинок без неприємних подій. Зокрема, правоохоронці посилили охорону громадського порядку в населених пунктах, де проживатимуть діти, здійснюється комплекс заходів щодо попередження адміністративних і кримінальних правопорушень відносно прибулих дітей. Ця діяльність перебуватиме під особливим контролем керівництва обласного управління внутрішніх справ.

Загалом правоохоронці Івано-Франківщини робитимуть усе від них залежне, щоб перебування в нашому краї дітей зі східних та південних областей України запам'яталося їм лише приємними спогадами та дружнім спілкуванням з ровесниками з мальовничого Прикарпаття.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ