Тернопілля: двоє потерпілих та один загиблий в результаті автопригод на Теребовлянщині

Тернопілля: двоє потерпілих та один загиблий в результаті автопригод на Теребовлянщині

04.01.15 15:40 0 785
Три повідомлення про дорожньо-транспортні пригоди надійшли в Теребовлянський райвідділ міліції другого січня.

О 2.50 зателефонував у місцевий райвідділ міліції фельдшер швидкої допомоги центральної лікарні і повідомив, що до них за медичною допомогою звернувся мешканець села Золотники, 1996 року народження. Після огляду у нього виявили закриту черепно-мозкову травму, тупу травму живота та грудної клітки.

Як з'ясувалося, хлопець потрапив в дорожньо-транспортну пригоду. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. На автодорозі в селі Зарваниця, водій автомобіля “Опель”, 1992 року народження, не впорався з керуванням та з'їхав у кювет. Потерпілий був на місці пасажира.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

За такою ж статтею Кримінального кодексу України внесли до єдиного реєстру ще одну автопригоду. Інформація про неповнолітню потерпілу в аварії надійшла в Теребовлянський райвідділ міліції близько 3.30 від чергового лікаря. Дівчина, 1999 року народження, звернулася по меддопомогу з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку.

На місце події виїхали слідчі та державтоінспектори. Як стало відомо потерпіла отримала травми на автодорозі села Зарваниця. І збив її “Опель”, пасажира якого привезли швидка дещо раніше.

Усі обставини автопригоди встановить слідство.

Ще одне повідомлення про аварію другого січня отримали правоохоронці Теребовлянського райвідділу. О 18.30 зателефонував диспетчер швидкої і сказав, що неподалік будинку культури села Плебанівка ДТП з потерпілими.

Після виїзду слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля “Опель-Комбо”, мешканець Тернополя, рухаючись в напрямку обласного центру на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці, не обрав безпечної швидкості та збив пішохода – жінку 1931 року народження.

Остання від отриманих травм померла в Теребовлянській лікарні. Подію внесли до ЄРДР за статтею 286 частиною 2 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть). Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині під час ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ