У Тернополі з'ясування взаємин між пасинком і вітчимом закінчилося поножовщиною

У Тернополі з'ясування взаємин між пасинком і вітчимом закінчилося поножовщиною

04.01.15 12:39 0 863
Ні потерпілий, ні підозрюваний толком не називають причин, через які у них виник конфлікт, зате наслідки від з'ясування взаємин між двома дорослими чоловіками не лише вийшли за межі закону, а й надовго вложили 60-річного пенсіонера на лікарняне ліжко.

Повідомлення про те, що до медичного закладу з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини доправлений 60-річний житель обласного центру надійшло до міліціонерів від лікарів швидкої допомоги. З'ясувалося, чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження під час конфлікту з сином своєї співмешканки.

На момент сварки, що переросла у криваву розправу, в квартирі знаходилися тільки вітчим та пасинок. Останній був нетверезий. Мабуть, саме стан алкогольного сп'яніння й породив таку жорстокість, бо інших вагомих причин, які б спонукали до такого нелюдяного вчинку не було. Принаймні, ні підозрюваний, ні потерпілий не називають їх.

38-річний пасинок, завдавши поранення вітчиму, одразу ж зателефонував матері, що в цей час булана роботі, і повідомив, що накоїв. Жінка викликала швидку допомогу. Потерпілого госпіталізували.

Як повідомив начальник Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ Петро Гукалюк, розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 121 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному, допоки ж він затриманий в порядку статті 208 КПК.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі міліціонери ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ