Новорічні свята на Закарпатті пройшли загалом спокійно

Новорічні свята на Закарпатті пройшли загалом спокійно

04.01.15 17:08 0 790
Хоча без крадіжок, бійок та автопригод, спричинених пиятикою, не обійшлося.

На свята міліція працює в посиленому режимі, аби закарпатці та гості нашого краю могли спокійно святкувати. Так було і на цей Новий рік.

Патрульні та наряди ДАІ відпрацьовували вулиці, слідчо-оперативні групи міськ-райвідділів готові були виїхати на тривожні виклики. І хоча новорічні свята загалом минули на Закарпатті спокійно, міліція без роботи не сиділа. Традиційно найбільше дошкуляли квартирні злодії, користуючись тим, що люди залишали свої помешкання без нагляду.

До хати жительки с.Біла Церква Рахівського району залізли непрохані гості, віджавши пластикове вікно. Здобиччю «домушників» стали гроші в сумі 2850 євро, 400 доларів та 800 гривень, які господиня тримала в своїй дамській сумочці.

З хати хустської пенсіонерки, віджавши пластикові вхідні двері, злодії винесли мікрохвильову піч, стабілізатор напруги, пилесос і телевізор. Сума збитків склала шість тисяч гривень.

З дачі жителя Мукачева в новорічну ніч невідомі зловмисники викрали телевізор, тюнер до параболи, а з гаража винесли мотоблок, електропилу, два електроконвектори, дві газонокосилки. Сума заподіяних збитків склала 12000 гривень.

В гості до жительки Ужгорода на Новий рік завітав її знайомий, а «на згадку» прихопив планшет господині вартістю 900 гривень. Потерпіла звернулася із заявою в міліцію, крадія розшукують.

А от в іншому ужгородському помешканні злодії поживитись не встигли. Господар завбачливо потурбувався про встановлення свого будинку на охорону ДСО, а сам поїхав на Новий рік до родичів у м.Хуст. Цим вирішили скористатись невідомі зловмисники, але коли «домушники» віджали вікно на підвалі, аби залізти досередини, спрацювала охоронна сигналізація, на місце пригоди негайно прибув наряд ДСО і крадіям довелось втікати, аби не попастись на гарячому. Факту крадіжки виявлено не було, а самих непроханих гостей розшукує міліція.

Окрім крадіжок, були на Новий рік і інші злочини. На збуті наркотиків біля одного з ужгородських барів міліції попався 21-річний житель міста, в якого вилучено один грам марихуани. Сам наркоділок запевняв, що «травку» він знайшов на вулиці…

У Хустську ЦРЛ доставили у важкому стані з вулиці побитого чоловіка. Лікарі діагностували в нього перелом основи черепа, політравму та переохолодження організму. Міліціонери встановили особу потерпілого, це був 27-річний житель Хуста. Сам потерпілий каже, що в новорічну ніч його побили на вулиці Хуста двоє невідомих чоловіків, які вийшли з «Мерседеса» на іноземних номерах. Обставини пригоди з′ясовують правоохоронці.

На автодорозі біля с.Велятино Хустського району сталася ДТП з потерпілими. 30-річний житель с.Золотарево, керуючи автомобілем «Мерседес» на чеських номерах, не впорався з керуванням та з′їхав в кювет. Внаслідок ДТП травмувався сам водій та його пасажир. Експертиза засвідчила, що водій перебував у стані алкогольного сп′яніння. Машину поміщено на штрафмайданчик міліції.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ