На Вінничині міліціонери розслідують обставини автопригоди,у якій постраждали водій та пасажир "Рено"

На Вінничині міліціонери розслідують обставини автопригоди,у якій постраждали водій та пасажир "Рено"

05.01.15 08:33 0 657
* 3 січня близько 3.20 години в селі Якимівка по вулиці Будьонного, 24-річний водій автомобіля «RENAULT Duster» допустив зіткнення з деревом. У дорожньо-транспортній пригоді постраждали двоє людей. Працівники міліції попередньо встановили, що чоловік, рухаючись на автомобілі по сільській дорозі, не впорався з керуванням, внаслідок чого і сталось зіткнення.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій іномарки та його 27-річний пасажир з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до Оратівської районної лікарні.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ