«Приват24 для бізнесу» тепер на iOS

«Приват24 для бізнесу» тепер на iOS

05.01.15 11:31 0 911
Корпоративні клієнти ПриватБанку на святах зможуть проводити платежі через свій мобільний без перерв і вихідних

ПриватБанк запустив платіжний додаток «Приват24 для бізнесу» для iPhone та обновив дизайн корпоративного мобільного банку для Android. Як повідомили в банку, якщо раніше функціональність додатка «Приват24 для бізнесу» була обмежена тільки переглядом виписок, то тепер це повнофункціональний сервіс просто на Вашому смартфоні.

«Приват24 для бізнесу» – мабуть, єдиний спосіб для мобільного керування рахунками своєї компанії. Юридичні особи більше не прив’язані до робочого місця, міста чи країни. Контролювати своє підприємство тепер можна просто з долоні!» – зазначає перший заступник Голови Правління ПриватБанку Волдимир Яценко.

Мобільний додаток отримав оновлений дизайн для Android, а дебютну версію для iOS уже можна знайти в AppStore. Розробники значно розширили функціональний набір додатка, тепер бізнес-клієнти ПриватБанку можуть повноцінно працювати з платежами, гарантованими платежами, виписками, депозитами, овердрафтами, а також дивитися останні новини для бізнесу зі свого смартфона або планшета з будь-якої точки світу в режимі 24/7/365. Також у новому додатку у клієнта з’явилася можливість підключати SMS-інформування окремо за кожним рахунком.

На сьогодні з 334 000 корпоративних клієнтів і приватних підприємців ПриватБанку понад 90% проводять свої операції через веб-версію «Приват24 для бізнесу». Найбільш популярними функціями в «Приват24 для бізнесу» є: отримання виписок, платежі по Україні, зарахування зарплати на пластикові картки та розміщення депозитів. Цілодобове обслуговування юридичних осіб доступне всім корпоративним клієнтам і підприємцям в будь-якій точці України та світу через систему Інтернет-банку та мобільні додатки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Тернопільщині під ...
Наступна новина: Івано-Франківська область: ...

КОМЕНТАРІ