У Житомирі провели зведений загін правоохоронців на палаючий Донбас

У Житомирі провели зведений загін правоохоронців на палаючий Донбас

05.01.15 12:37 0 687
У перші дні січня понад сотні працівників міліції області у складі зведеного загону відряджено до Луганщини. Правоохоронці змінять своїх колег, які вже понад місяця на блокпостах та у населених пунктах сходу боронять безпеку мирних жителів.

У дворі УМВС України в Житомирській області вишикувавсь зведений загін правоохоронців, відряджених з відповідальною місією на схід держави. Традиційно серед добровольців, які готові захищати свою державу у «гарячих місцях», - представники більшості служб міліції та міськрайорганів внутрішніх справ регіону. Усі вони сповнені незламним духом і вірою у перемогу справедливості й правопорядку.

Про готовність зведеного загону до виконання поставлених у зоні проведення антитерористичної операції завдань керівництву УМВС доповів його командир Ігор Цалко.

– Ситуація у державі непроста, але ми всі сподіваємось на її найближче успішне вирішення. Ми вболіваємо за кожного з вас і будемо чекати на ваше повернення – у повному складі і у доброму здоров'ї. Бажаю вам витримки і вірю у вас. Міцного здоров'я, мужності та відваги! – проводжаючи зведений загін, зазначив т.в.о. начальника УМВС Житомирщини Григорій Полковніков.

Із словом наставника до присутніх звернувся і ветеран органів внутрішніх справ Житомирщини генерал-майор у відставці Петро Грозінський, який від імені старших колег висловив переконання, що кожен з відряджених з честю виконає поставлені завдання і незабаром здоровим та неушкодженим повернеться додому.

Декілька хвилин, відведених на прощання з рідними, друзями і колегами, одразу обернулися для правоохоронців міцними дружніми рукостисканнями, теплими обіймами і поцілунками коханих і дітей, щирими батьківськими настановами і благословенням матерів.

Ще мить – і зведений загін вирушив у далеку дорогу боронити мир і правопорядок на сході України.

Удачі вам, дорогі колеги, нехай Господь боронить вас від усього лихого! Ми чекаємо на благополучне повернення вас усіх!

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Житомирі дільничні ...

КОМЕНТАРІ