У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

05.01.15 14:41 0 694
За добу до міліції надійшло 11 повідомлень про скоєння крадіжок. За 10 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

- Міліціонери встановили, що крадіжку з господарства в селі Межиріч Острозького району скоїв 22-річний Іван. Зловмисник шляхом зриву навісного замка вхідних дверей, проник до підсобного приміщення, звідки викрав електрозварювальний апарат. Сума збитку встановлюється.

- На спецлінію "102" надійшло повідомлення 53-річного Сергія з Рівного, що невідома особа скоїла крадіжку з його квартири. Зловмисник, пошкодивши вікно балкону, проник до житла, звідки викрав електроінструменти.

- Зі служби 102 надійшло повідомлення 22-річного Анатолія, жителя Сарненського району, що невідома особа скоїла крадіжку з його автомобіля, який був припаркований біля одного з розважальних закладів Рівного. Встановлено, що зловмисник, шляхом пошкодження водійський дверцят, проник в салон транспортного засобу та викрав ноутбук і сумку чорного кольору.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Скачать MP3 с YouTube ...
Наступна новина: У Львові у Самборі ...

КОМЕНТАРІ