У Рівненській області у полоні оковитої влаштував вуличну суперечку з кривавим фіналом

У Рівненській області у полоні оковитої влаштував вуличну суперечку з кривавим фіналом

05.01.15 12:30 0 690
Пізно ввечері до міліції звернулася чергова медсестра Здолбунівської ЦРЛ з повідомленням про те, що до хірургічного відділення з попереднім діагнозом ножове поранення грудної клітки госпіталізовано 20-річного місцевого мешканця.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Здолбунівського РВ УМВС. Завдяки ефективності проведення оперативно-розшукових заходів та злагодженості дій співробітників районного відділу міліції встановлено, що на вул. Б.Хмельницького м. Здолбунів між молодиком та 27-річним Максимом, місцевим мешканцем, раптово виникла словесна суперечка. Того вечора обоє були на підпитку, тому конфлікт миттю переріс у бійку, під час якої Максим наніс потерпілому один удар ножем в область грудної клітки.

Відомості за вказаним фактом співробітники Здолбунівського районного відділу міліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Триває досудове розслідування, – зазначає начальник Здолбунівського РВ УМВС майор міліції Олександр Панасюк. – Зловмиснику уже повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. За такі дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Ярослава Ногачевська

Здолбунівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ