На Хмельниччині напередодні Різдва Христового школярі заколядували рятувальникам

На Хмельниччині напередодні Різдва Христового школярі заколядували рятувальникам

06.01.15 09:05 0 655
5 січня до Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області завітали вихованці центру соціально-психологічної реабілітації дітей “Подолянчик”. Напередодні Різдва Христового хлопчики та дівчатка виконали для вогнеборців колядки, вертепи, розказали вірші. Справжньою окрасою виступу стали всім відомі колядки «Нова радість стала» та «Добрий вечір тобі…», які діти проспівали разом із працівниками ДСНС.

Обличчя рятувальників сяяли щирими усмішками, ніхто з них не залишив зали без гарного настрою та тепла, що їм подарували дітки, яким так не вистачає батьківської ласки та любові. Рятувальники не залишилися байдужими до дітей, пригостивши їх солодощами.

У «Подолянчику» виховується 40 діток, віком від трьох до 18 років. До відзначення такого гарного свята вони разом із вихователями традиційно підготували програму, з якою завітали до рятувальників, щоб привітати з Різдвом Христовим, також побажали їм в прийдешньому році щастя, здоров’я, успіхів та наснаги у такій нелегкій справі рятувати людські життя, а найголовніше – мирного неба над Україною, – повідомив виконуючий обов’язки директора навчального закладу Григорій Черпіта.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщині ...
Наступна новина: На Львівщині ...

КОМЕНТАРІ