На Хмельниччині у ДТП серйозно травмувалось 6 осіб

На Хмельниччині у ДТП серйозно травмувалось 6 осіб

06.01.15 09:47 0 708
У неділю близько 17.00 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» в селі Соколівка Ярмолинецького району сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждало шестеро осіб.

36-річний житель міста Дунаївці, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter», не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Skoda Superb», за кермом якого перебував 31-річний житель того ж районного центру.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Skoda Superb» отримав тілесні ушкодження у вигляді численних забоїв і садин тіла та голови. Ще четверо пасажирів цього автомобіля віком від 21-го до 33-х років отримали подібні травми. 23-річний пасажир мікроавтобуса отримав тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, численних забоїв та садин тіла та голови, перелому правої ключиці. Усі потерпілі госпіталізовані до Ярмолинецької центральної районної лікарні.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 « Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене цією частиною статті — обмеження волі на строк до трьох років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Міліціонери знайшли ...

КОМЕНТАРІ