У Хмельницькому «Mercedes» зіткнувся з тролейбусом. Троє осіб травмовано

У Хмельницькому «Mercedes» зіткнувся з тролейбусом. Троє осіб травмовано

06.01.15 08:22 0 689
Дорожньо-транспортна пригода сталась 4 січня близько 15.15 години в обласному центрі під транспортним мостом, який веде на Львівське шосе.

25-річний хмельничанин, керуючи мікроавтобусом «Mercedes-Benz 112», виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з тролейбусом № 14, який рухався у зустрічному напрямку.

В результаті ДТП водій автомобіля «Mercedes-Benz 112» отримав тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, садин обличчя, забійної рани потилиці та забою лівого коліна. 52-річний водій тролейбуса з переломом правої променевої кістки госпіталізований в травматологічне відділення Хмельницької обласної лікарні. Також травмувався один пасажир тролейбуса: 67-річний пенсіонер із переломом шийки правого стегна госпіталізований до Хмельницької міської лікарні.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене цією частиною статті — обмеження волі на строк до трьох років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ