Активісти шукають волонтерів для моніторингу англомовних новин про Україну

Активісти шукають волонтерів для моніторингу англомовних новин про Україну

06.01.15 10:25 0 685
Громадська організація «Разом» спільно з Агентством іміджу України працює над моніторингом англомовних ЗМІ, які містять згадки про Україну.

Активісти закликають волонтерів долучитись.

Про це йдеться сторінці організації у Facebook, пише VIDIA.

«Вже третій місяць продовжуємо працювати над проектом інформаційного образу України: збираємо і аналізуємо англомовні матеріали в ЗМІ про Україну, по результатах аналітики запускаємо інформаційні кампанії. Але інформації про Україну все більше і більше, і нам дуже потрібна допомога», – йдеться у повідомленні.

Щоб приєднатись, потрібно зайти на сайт kontraganda-1. Обрати матеріали, для яких поле «анотація» порожнє. Натиснути лінк (в дужках біля джерела) обраного матеріалу і прочитати його. Потім натиснути на адресу джерела, після цього відкриється форма для анотування. Далі інструкція така:

«Оберіть редакторську тему із запропонованного переліку або оберіть «Інше», якщо жодна з тем не підходить (в такому випадку додайте в полі «Нотатки» пояснення). Якщо в матеріалі присутні фото або відео, вкажіть в полі «Ілюстрація/фотографія по відношенню до тексту (якщо наявна) є». В полі «Як від прочитання цієї статті може змінитися ставлення читача до України?» вкажіть, як на Вашу думку зміниться ставлення до України після прочитання матеріалу. В полі «Особливі нотатки» додайте інформацію про те, на що слід звернути увагу редактору: ознаки пропаганди, додаткові теми тощо. Після заповнення форми, натисніть кнопку «Закінчити».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прибуток від оренди ...
Наступна новина: На Різдвяні свята пункти ...

КОМЕНТАРІ