Волинська область: рятувальники дбають про належний стан пожежної безпеки у храмах

Волинська область: рятувальники дбають про належний стан пожежної безпеки у храмах

06.01.15 12:36 0 709
Напередодні різдвяних свят працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області проводять ряд заходів щодо протипожежного стану церковних споруд. Рятувальники закликають священнослужителів до обережності при використанні відкритого вогню під час Різдвяних церковних служб.

Аби переконатися, що у культових закладах дотримуються протипожежних вимог, представники Луцького міськрайоного відділу У ДСНС в області оглянули храм Холмської ікони Божої матері та Свято-Михайлівську церкву. У приміщеннях особливу увагу звернули увагу на вогнегасники, евакуаційні виходи, через які у випадку пожежі прихожани зможуть залишити храм.

Декан УПЦ м. Луцька протоієрей Михаїл зауважив, що представники духовенства усіляко підтримують рятувальників у прагненні вжити максимум запобіжних заходів аби перебування у церкві було безпечним для людей. Застосування відкритого вогню вимагає особливої пильності, відтак нагадування про ретельне дотримання правил пожежної безпеки є якраз доречним.

Подібні заходи проводяться в усіх районах області.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Майбутні чемпіони ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ