У вбивстві лучанина міліціонери підозрюють його співмешканку

У вбивстві лучанина міліціонери підозрюють його співмешканку

06.01.15 13:35 0 713
За слів жінки, задушила вона свого громадянського чоловіка, не витримавши знущань.

Повідомлення про вбивство у чергову частину луцького міського відділу міліції надійшло від 32-річного сусіда потерпілого, тож за викликом відразу вирушила слідчо-оперативна група.

Правоохоронці, прибувши за вказаною адресою, виявили тіло чоловіка, 1974 року народження, зі слідами насильницької смерті. При огляді трупа судово-медичний експерт констатував тілесні ушкодження, зокрема странгуляційні борозни в ділянці шиї.

– Встановлено, що до вчинення правопорушення причетна 44-річна співмешканка вбитого, – розповів начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз. – У цивільному шлюбі вони прожили більше трьох років, навіть мали спільну 2-річну дитину. Зі свідчень жінки, задушила вона свого співмешканця через те, що він, як тільки вживав спиртні напої, постійно з неї знущався і бив. Того дня кривдник також кілька разів наносив жінці тілесні ушкодження, а коли вона готувала вечерю, знову почав виховувати її кулаками. Бідолашна не витримала і, вхопивши мотузку від мобільного телефону, накинула її на шию чоловіка.

Жінці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, та обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. Проводиться досудове розслідування, призначено ряд експертиз.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звіт про надходження ...
Наступна новина: В Тернополі повідомлення ...

КОМЕНТАРІ