Вінничина: більше двох мільйонів гривень освоєно в області на виконання програми «Питна вода»

Вінничина: більше двох мільйонів гривень освоєно в області на виконання програми «Питна вода»

06.01.15 08:48 0 626
На виконання заходів Обласної програми «Питна вода» на 2008-2020 роки» фактично освоєно 2,070 млн. грн.(або 70% від запланованого до освоєння 2,9 млн. грн. з усіх джерел фінансування). В тому числі: кошти обласного бюджету – 0,9 млн. грн., кошти місцевих бюджетів, населення та інших джерел співфінансування – 0,861 тис. грн.

Всіма замовниками робіт укладені договори з підрядними організаціями. Підрядними організаціями проведено закупівлю обладнання. Планується ввести 6,6 км. Водопровідних мереж, 2 свердловини, 1 напірний колодязь, 1 водонапірна башта.

Забезпечено співфінансування проектів з місцевих бюджетів та інших джерел фінансування в обсязі 2,07 млн. грн. (або 70,2% від запланованого).

В області проводяться роботи по приведенню джерел та водопровідних мереж і споруд у відповідність з вимогами чинного санітарного законодавства.

Лабораторний контроль за якістю води здійснюється на договірних умовах з територіальними лабораторними відділами Держсанепідслужби України, лабораторією КП «Вінницяоблводоканал» та інших лабораторіях, які мають відповідний атест акредитації на проведення лабораторного контролю якості питної води та стічних вод.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До храму Петра і Павла у ...
Наступна новина: Тернопілля: ...

КОМЕНТАРІ