На Вінничині від начальника УМВС Ігора Моренця листи-подяки отримали батьки дільничних інспекторів з Липовецького та Хмільницького райвідділів

На Вінничині від начальника УМВС Ігора Моренця листи-подяки отримали батьки дільничних інспекторів з Липовецького та Хмільницького райвідділів

06.01.15 16:28 0 676
На адресу керівника обласної міліції Вінниччини неодноразово надходили листи зі словами подяки від мешканців сіл Липовецького та Хмільницького районів, які обслуговують дільничні Олександр Дажура, Олександр Рузін та Максим Мазурик. Люди вдячні цим міліціонерам, які у будь-який час доби першими реагують на біду.

Спокій громадян, відчуття захисту залежить саме від дільничного інспектора міліції, його професіоналізму, організованості, певних людських якостей. У будні й свята він не полишає свій пост, першим реагує на людську біду, складні чи непередбачувані ситуації і першим з'являється на місці злочину. У будь-який час доби до нього звертаються громадяни, що потребують підтримки й захисту. Він завжди порадить і підкаже, як подолати складнощі. Саме такими є дільничні Олександр Дажура, Олександр Рузін та Максим Мазурик.

«Раніше я неодноразово чула позитивні відгуки односельчан на адресу нашого дільничного Максима Мазурика. В цьому році мені особисто довелося звернутися до нього за допомогою. Прибув він оперативно, розібрався у ситуації, прийняв правильне рішення, і в результаті я маю спокійне життя. Я та мої односельці дуже вдячні нашому дільничному інспектору за постійну допомогу, підтримку, відданість своїй справі, за його ввічливість, працелюбність», - пише у листі начальнику УМВС Низова Наталія, жителька с. Вербівка Хмільницького району.

За допомогу у розв'язанні сімейних конфліктів своїм дільничним Олександру Дажурі та Олександру Рузіну дякує пенсіонерка Галина Цехмейстер, жителька смт. Липовець: «Ці два дільничні послані мені Богом. Вони вдень і в ночі приходять мені на допомогу, телефонують, цікавляться справами».

За зразкове виховання синів керівник обласної міліції Ігор Моренець оголосив подяки батькам цих дільничних міліціонерів. Завдяки батьківській турботі та особистому прикладу їхні діти стали гідними громадянами держави та високопрофесійними працівниками органів внутрішніх справ.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі з 5 по 12 ...

КОМЕНТАРІ