У перші дні нового року міліціонери знову вилучили у вінничан наркотики

У перші дні нового року міліціонери знову вилучили у вінничан наркотики

06.01.15 15:40 0 663
Працівники міліції вилучили наркотичні речовини у мешканців обласного центру та Чечельницького району. Двоє чоловіків зберігали наркотики у власних кишенях.

На території обласного центру під час несення служби по охороні громадського порядку працівниками батальйону патрульної служби було затримано 25-річного вінничанина. В ході поверхневого огляду у кишені спортивної куртки чоловіка працівники міліції виявили та вилучили полімерний згорток з речовиною рослинного походження у подрібненому стані.

Ще одного любителя дурману затримали працівники карного розшуку Чечельницького райвідділу міліції. При поверхневому огляді у 18-річного молодика було виявлено поліетиленовий пакет з марихуаною.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За такі правопорушення чоловікам загрожує ув'язнення на строк до трьох років.

Вилучене наркозілля правоохоронці передали на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при обласній міліції. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: графік роботи ...

КОМЕНТАРІ