В Житомирській області за добу бійцями ДСНС ліквідовано два випадки загоряння грубих кормів

В Житомирській області за добу бійцями ДСНС ліквідовано два випадки загоряння грубих кормів

06.01.15 11:57 0 638
4 січня о 07:28 на пункт зв’язку 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Володарськ-Волинський надійшло повідомлення про займання декількох скирт грубих кормів, що знаходяться у селі Зубринка. До служби порятунку «101» зателефонувала дочка власниці, яка виявила пожежу.

По прибуттю чергового караулу вогнеборці до місця події було встановлено, що вогнем охоплено 3 скирти соломи та ще 1 сіна. Також існувала реальна загроза розповсюдження вогню на поруч розташовані господарські будівлі і житловий будинок. Зусиллями бійців ДСНС пожежу було локалізовано о 07:48 та повністю ліквідовано о 08:10. Вогонь встиг знищити 10 ц соломи та 1 ц сіна. Загиблих та травмованих на місці події не виявлено.

Ще один подібний випадок стався того ж дня, о 09:24, у селі Михайлівка Володарсько-Волинського району. Тут також виникло займання копиці сіна. Займання виявив сусід, який й викликав вогнеборців. Локалізація загоряння відбулася о 09:43, а ліквідація о 09:55. Вогонь встиг знищити 2 ц грубих кормів та ще 5 ц пошкодив.

Наразі фахівцями встановлюються причини виникнення обох пожеж, а також суми завданих збитків та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ