Правоохоронці Львівщини проводять розслідування за фактом вибуху,який призвів до загибелі людини

Правоохоронці Львівщини проводять розслідування за фактом вибуху,який призвів до загибелі людини

06.01.15 17:02 0 647
Призначено ряд експертиз, за результатами яких буде встановлено причину трагедії. За цим фактом працівники міліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України.

До Городоцького райвідділу міліції, 5 січня, о 8.30 години ранку надійшло повідомлення від 59-річної місцевої мешканки про те, що на території недобудованої Городоцької РДА вона виявила тіло без ознак життя свого 53-річного чоловіка з численними травмами голови.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що чоловік загинув внаслідок травм отриманих від вибуху невстановленого предмету, який стався близько 7:30 години ранку.

На місце події негайно прибули вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області, які підтвердили інформацію про вибух невідомої речовини або предмету.

Наразі правоохоронці за даним фактом проводять розслідування. Призначено ряд експертиз, за результатами яких буде встановлено причину трагедії.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ