В Закарпатській області набрали чинності ставки плати за стандартне приєднання до газових мереж

В Закарпатській області набрали чинності ставки плати за стандартне приєднання до газових мереж

06.01.15 11:15 0 644
Постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), від 27.11.2014 № 411 «Про встановлення ставок плати за стандартне приєднання до газових мереж на 2015 рік» офіційно оприлюднена в «Офіційному віснику України» за № 103, ст. 3044.

Постанова набрала чинності з дня її офіційного опублікування.

Ставки плати за стандартне приєднання прийняті на виконання вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо плати за приєднання до мереж суб'єктів природних монополій» та пункту 203 частини третьої статті 4 Закону України «Про засади функціонування ринку природного газу».

Постановою № 411 встановлено на наступний рік ставки плати за стандартне приєднання до газових мереж для Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя окремо для сільської та міської місцевості, з урахуванням типорозміру лічильника газу, що використовується для обліку природного газу замовника, та типу газопровода (підземний, надземний).

Ставки плати за стандартне приєднання розраховані відповідно до Порядку розрахунку плати за приєднання об'єктів замовника до газових мереж, затвердженого постановою НКРЕ від 31.01.2013 № 77.

Постанова № 411 зареєстрована у Міністерстві юстиції України 17.12.2014 за № 1615/26392.

Також варто зазначити, що постанова № 411 оприлюднена на офіційному веб-сайті НКРЕКП www.nerc.gov.ua і розміщена в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство», а також буде оприлюднена в офіційному друкованому ЗМІ Комісії – «Інформаційному бюлетені НКРЕ».

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ