У Львівській області рятувальники привітали з 90-річним ювілеєм ветерана Великої Вітчизняної війни

У Львівській області рятувальники привітали з 90-річним ювілеєм ветерана Великої Вітчизняної війни

06.01.15 09:27 0 754
Днями ветерану Великої Вітчизняної війни, людині із значними досягненнями та неабияким бойовим, трудовим і життєвим досвідом Івану Путному виповнилося 90 років. Колектив львівських рятувальників провідав ювіляра аби привітати з такою важливою датою.

Більш як 27 років Іван Єгорович присвятив службі на благо країни. Крок за кроком, разом з мільйонами побратимів під час Великої Вітчизняної війни, вони відвойовували мир і спокій, незалежність і свободу нашої держави.

За визначні військові досягнення полковник внутрішньої служби Іван Путний удостоєний багатьох державних нагород. Серед найдорожчих для ветерана: медаль «За перемогу над Німеччиною», медаль «30 років Радянській Армії та Флоту», медаль «За бойові заслуги», медаль «50 років Радянській міліції», медаль «За бездоганну службу», медаль «50 років Збройних сил СССР», нагрудний знак «50 років Радянській пожежній охороні», нагрудний знак «Кращому працівнику пожежної охорони» та інші.

Де б не працював Іван Єгорович, його завжди характеризували як добру, порядну, відповідальну людину, до якої у будь-який час можна звернутися за порадою та допомогою.

Рятувальники вручили ювіляру квіти та цінний подарунок від Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України – орден «Честь і слава», який є найвищою відзнакою за зроблені справи.

Надзвичайники побажали ветерану міцного здоров’я та довголіття, бадьорості духу, витримки понад хвороби, які час від часу наступають, довгих років життя в такому ж оптимістичному настрої.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ