Чернівецька область: за останні 2 доби виникло 3 пожежі

Чернівецька область: за останні 2 доби виникло 3 пожежі

06.01.15 12:58 0 676
У селі Ставчани Кіцманського району виникла пожежа в житловому будинку місцевої мешканки. Оскільки в конструкції будинку було багато дерев’яних елементів, вогонь швидко поширився по всій будівлі і охопив площу 98 кв.м.. Також існувала можливість перекидання полум’я на поруч розташовані літню кухню та господарську будівлю. На місце події відразу виїхали рятувальники міста Кіцмань та місцева пожежна охорона села Южинець. Вогнеборці оперативно локалізували пожежу, що дозволило запобігти подальшому розповсюдженню пожежі. В подальшому небезпеку було ліквідовано. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття та покриття будинку. Постраждалих на пожежі немає.

У селі Чорнівка Новоселицького району сталася пожежа в господарській будівлі. Складність пожежі полягала в тому, що всередині будівлі було багато легкозаймистих матеріалів, що сприяло швидкому розповсюдженню вогню. Рятувальники міст Чернівці та Новоселиця і місцева пожежна охорона села Топорівці, які були направлені за місцем виклику, ліквідували пожежу. Завдяки цьому вдалося врятувати від знищення поруч розташований житловий будинок. Загиблих та травмованих внаслідок пожежі немає.

Ще одна пожежа виникла у Чернівцях по вул. Руській в квартирі на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися оскільки місцеві мешканці помітили пожежу на початковій стадії горіння і за допомогою підручних засобів ліквідували небезпеку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. На пожежі ніхто не постраждав.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині під час ...

КОМЕНТАРІ