Василь Хомінець: «Проект програми соціально-економічного розвитку області потрібно ретельно та широко обговорити,адже Тернопільщині потрібна якісна програма»

Василь Хомінець: «Проект програми соціально-економічного розвитку області потрібно ретельно та широко обговорити,адже Тернопільщині потрібна якісна програма»

06.01.15 14:08 0 706
Відбулося розширене засідання робочої групи з розроблення проекту програми соціально-економічного та культурного розвитку Тернопільської області на 2015 рік. Участь у ньому взяли голова обласної ради Василь Хомінець, заступник голови обласної ради Олег Боберський, виконувач обов'язків голови ОДА Іван Крисак, керівники депутатських фракцій та голови постійних комісій обласної ради, керівники департаментів ОДА, науковці та підприємці.

Як зазначалося на засіданні, у 2015 році стратегічними завданнями, спрямованими на розвиток регіону, визначено: збереження позитивної динаміки у реальному секторі економіки за рахунок стимулювання зовнішньоекономічної діяльності, нарощування внутрішнього споживання, впровадження заходів із енергозбереження, підтримка та розвиток підприємництва, детінізація економіки та ринку праці тощо.

Голова обласної ради закликав виконавчу гілку влади обговорити та врахувати запропоновані учасниками зустрічі пропозиції та якомога швидше подати проект програми в обласну раду, щоб його могли обговорити депутатські фракції. «Проект програми соціально-економічного розвитку області потрібно ретельно та широко обговорити, адже області потрібна якісна програма», – наголосив Василь Хомінець.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Правоохоронці Львівщині ...

КОМЕНТАРІ