У Рівненській області посвідчення про закінчення курсів отримали другого дня нового року

У Рівненській області посвідчення про закінчення курсів отримали другого дня нового року

06.01.15 16:28 0 772
Підсумковий іспит та захист розроблених проектів у групі «Створення тривимірної графіки у програмі Autodesk 3ds Max» відбувся 2 січня у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

3ds Max – повнофункціональна професійна програмна система для створення і редагування тривимірної графіки й анімації, розроблена компанією Autodesk. Містить найсучасніші засоби для художників і фахівців в галузі мультимедіа. Програма має величезні засоби для створення різноманітних за формою та складністю тривимірних комп'ютерних моделей реальних чи фантастичних об'єктів навколишнього світу з використанням різноманітних технік і механізмів.

Упродовж трьох місяців напружених занять слухачі, яких на підвищення кваліфікації спрямували центри зайнятості області, вивчали основи роботи в програмі та моделювання об'єктів; створення та налаштування освітлення сцен; розробку, створення та призначення матеріалів, створення складних систем частинок та об'ємних деформацій; технологію візуалізації сцен та імітації зовнішнього середовища.

Підсумком навчання стали розроблені проекти, які, за словами викладача Олександра Колодюка, виконанні на належному рівні. Особливо старанно попрацювали Анастасія Казван та Ірина Новосад.

До речі, слухачі, з ініціативи заступника директора РЦПТО ДСЗ з методичної роботи Оксани Зигалової, напередодні підсумкового іспиту побували на екскурсії у фірмі «Ескада-М», яка є одним із лідерів в Україні з виробництва і реалізації шпонованих плит. Їм розповіли про організацію виробництва, потреби у кадрах, вимоги до працівників, зокрема, до дизайнерів та менеджерів-візуалізаторів. Отож, є можливості кращим випускникам влитися у молоду креативну команду та проявити свої вміння.

Саморозвитку, постійної готовності навчатися, професійних успіхів побажала випускникам, вручаючи посвідчення про закінчення курсів, Оксана Зигалова.

Якщо ви хочете навчитися технологіям створення тривимірної графіки чи опанувати інші напрями діяльності у сфері інформаційних технологій, приходьте на навчання до Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (м. Рівне, вул. Пирогова, 8, тел. 68-37-95).

Шановні роботодавці! На ваше замовлення підготуємо необхідних вам кваліфікованих робітників, підвищимо кваліфікацію вашого персоналу, надамо можливість підібрати потенційних працівників під час іспитів чи взяти на практику слухачів, аби на виробництві оцінити їхні професійні якості.

Здійснити віртуальну екскурсію навчальним закладом, подивитися презентації професій, отримати додаткову інформацію про підготовку кваліфікованих робітників, підвищення кваліфікації працівників, умови і програми навчання, форми співпраці з роботодавцями можна дізнатися на сайті РЦПТО ДСЗ www.rcpto.org.ua.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-франківські ...
Наступна новина: На Вінничині від начальника ...

КОМЕНТАРІ