Землевпорядники Житомирщини визначили перелік із 58 земельних ділянок для реалізації крупних інвестиційних проектів

Землевпорядники Житомирщини визначили перелік із 58 земельних ділянок для реалізації крупних інвестиційних проектів

06.01.15 10:21 0 705
Фахівці землевпорядної служби Житомирської області визначили перелік із 58 земельних ділянок для реалізації крупних інвестиційних проектів. Основні напрями капіталовкладень: комерційне будівництво, створення нових промислових підприємств із видобутку та переробки природних мінералів, будівництво житлових та інших об'єктів соціальної інфраструктури. Про це повідомляє Головне управління Держземагентства в області.

Наразі спеціалісти територіальних органів Держземагентства в області надають консультативну допомогу потенційним інвесторам, а також ведуть пошук додаткових територій, привабливих як для іноземних, так і вітчизняних інвестицій.

У зв'язку з цим землевпорядна служба інформує, що у Бердичеві у 2014 році розпочав роботу новий польсько-білоруський комбінат з виготовлення м'ясних продуктів. Площа земельної ділянки, документацію на яку підготували землевпорядники, становить 4,5 гектара вартістю 1,8 млн гривень. Виробництво розмістилося на місці закинутого пустиря. Нині завод є одним з найсучасніших у країні, відповідає усім нормам Європейського союзу. Відкриття масштабного підприємства в Бердичеві сприяло створенню нових робочих місць, збільшенню бази оподаткування, розширенню асортименту якісної продукції.

«Землевпорядники Житомирщини продовжують вишукувати можливості виділення земельних ділянок під інвестиційні проекти, особливо на пустирях, непридатних для ведення сільського господарства, що сприятиме раціональному використанню земель», – наголошується у повідомленні.

Про це повідомили в Державному агентстві земельних ресурсів України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі міська рада ...
Наступна новина: Прибуток від оренди ...

КОМЕНТАРІ