Землевпорядники Житомирщини визначили 58 земельних ділянок для реалізації крупних інвестиційних проектів

Землевпорядники Житомирщини визначили 58 земельних ділянок для реалізації крупних інвестиційних проектів

06.01.15 11:36 0 638
Пропонуються такі основні напрями капіталовкладень: комерційне будівництво, створення нових промислових підприємств із видобутку та переробки природних мінералів, будівництво житлових та інших об'єктів соціальної інфраструктури. Про це повідомляє головне управління Держземагентства в області.

Наразі спеціалісти територіальних органів Держземагентства в області надають консультативну допомогу потенційним інвесторам, а також ведуть пошук додаткових територій, привабливих як для іноземних, так і вітчизняних інвестицій.

Так, у Бердичеві у 2014 році розпочав роботу новий польсько-білоруський комбінат з виготовлення м'ясних продуктів. Площа земельної ділянки, документацію на яку підготували землевпорядники, становить 4,5 гектара вартістю 1,8 млн гривень. Виробництво розмістилося на місці закинутого пустиря. Нині завод є одним з найсучасніших у країні. Завдяки відкриттю масштабного підприємства в Бердичеві з'явилися нові робочі місця, розширився асортимент якісної продукції.

Землевпорядники Житомирщини продовжують вишукувати можливості виділення земельних ділянок під інвестиційні проекти, особливо на пустирях, непридатних для ведення сільського господарства, що сприятиме раціональному використанню земель.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ