У Рівненській області безглузда втрата здоров'я через оковиту

У Рівненській області безглузда втрата здоров'я через оковиту

06.01.15 12:41 0 712
Ніколи не знаєш, що і коли тебе очікує. ти з кимось товаришуєш, а згодом друг може виявитися твоїм ворогом, тим більше, коли людина на підпитку, вона втрачає розум, стає заручницею гніву, вдаючись до радикальних заходів доведення власної правоти. Прикрий випадок нещодавно стався із 38-річний Геннадієм, жителем м. Здолбунів.

В обідню пору чоловік був змушений звернутися за медичною допомогою до Здолбунівської ЦРЛ. Лікарі констатували у нього проникаюче поранення лівої щоки з пошкодженням органів ротової порожнини.

Співробітники Здолбунівського РВ УМВС негайно почали встановлювати особу, причетну до спричинення чоловікові тілесних ушкоджень.

Як з'ясувалося, того дня Геннадій разом із 53-річним Василем, жителем м. Здолбунів, за місцем проживання останнього вечеряли, не обійшлося без оковитої. Згодом у них виникла суперечка. Захмелілі чоловіки почали з'ясовувати стосунки. Не довго роздумуючи, Василь схопив кухонного ножа та вдарив свого співбесідника у щоку.

- Відомості за вказаним фактом співробітники Здолбунівського районного відділу міліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 125 Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування даному правопорушенню буде дана остаточна правова кваліфікація, – зазначає начальник Здолбунівського РВ УМВС майор міліції Олександр Панасюк.

До цього часу чоловік вже потрапляв в поле зору правоохоронців. У 2014 році він притягувався до кримінальної відповідальності за жорстоке поводження з тваринами, а за вчинення дрібного хуліганства – до адміністративної відповідальності.

Ярослава Ногачевська,

Здолбунівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Армії уже перерахували ...

КОМЕНТАРІ