Допомогти паливом просять правоохоронці Тернопільщини

Допомогти паливом просять правоохоронці Тернопільщини

06.01.15 11:15 0 653
Керівництво обласного управління міліції звертається до волонтерів, підприємців, перевізників та інших благодійників допомогти паливно-мастильними матеріалами, які необхідні, щоб відправити на чергову ротацію у зону проведення антитерористичної операції наших бійців.

У середині січня більше сотні співробітників тернопільської міліції поїдуть на схід держави, аби замінити своїх колег. Найбільша потреба – у пальному. Його катастрофічно не вистачає.

Три тонни дизпалива та одна тонна бензину – це та кількість пального, яка необхідна бійцям, щоб доїхати до місця дислокації, а також для повноцінного несення служби на сході України.

Впродовж доби хлопцям, щоб поміняти своїх колег, доводиться по декілька разів доїжджати до блокпостів, а через погані погодні умови розхід палива суттєво збільшується. Потрібне пальне і для безперебійної роботи генераторів на блокпостах.

Якщо ви маєте можливість та бажаєте допомогти правоохоронцям з паливно-мастильними матеріалами звертайтеся за номерами телефонів: 067-352-99-43, 098-586-62-98.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Вінничина: протягом 2014 ...

КОМЕНТАРІ