Закарпаття: на Берегівщині в ДТП потрапили кияни,що прямували на відпочинок до Австрії

Закарпаття: на Берегівщині в ДТП потрапили кияни,що прямували на відпочинок до Австрії

06.01.15 12:47 0 661
При в'їзді в село Гать Берегівського району жінка-водій автомобіля «Кіа» не впоралась з керуванням та виїхала на зустрічну смугу руху, де скоїла зіткнення з автомобілем «Фольксваген».

Обідньої пори до чергової частини Берегівського райвідділу міліції від диспечера швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в с.Гать з постраждалими.

В село прибула слідчо-оперативна група. Міліціонери з'ясували обставини аварії. Автомобіль марки «Кіа», за кермом якого знаходилася 37-річна киянка, рухався зі сторони м.Мукачево в напрямку м.Берегово. При в'їзді в с.Гать Берегівського району водій не впоралася з керуванням та виїхала на зустрічну смугу руху, де вчинила зіткнення з іншою автівкою.

Окрім водія, в салоні знаходилося 4 осіб, з яких двоє дітей. Усі мешканці столиці прямували на відпочинок до Австрії.

Зі слів жінки-водія, дорога була слизька, автівку почало заносити, через що вона виїхала на зустрічну смугу руху.

В результаті аварії постраждали троє пасажирів «Кіа»: 37–річний та 32-річний чоловіки отримали численні забійні рани, а в 12–річного хлопчика, окрім струсу головного мозку, лікарі діагностували закритий перелом бедра. Всіх їх госпіталізовано до травматологічного відділення Берегівської ЦРЛ.

При медичному освідченні встановлено, що водії обох автівок-учасниць ДТП були тверезі.

Автомобілі доставлені на штрафмайданчик Берегівського районного відділу міліції. Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Слідчий Володимир Фантич з'ясовує всі обставини ДТП.

- З настанням зими на дорогах з'явилася ожеледиця, що значною мірою ускладнює рух транспорту і пішоходів та підвищує ризик виникнення дорожньо-транспортних пригод - зауважив т.в.о. начальника Берегівського райвідділу міліції майор Володимир Сакалош. - Тому водіям та пішоходам слід пам'ятати, що для уникнення аварійних ситуацій їм слід бути максимально обережними та дотримуватися заходів власної безпеки і Правил дорожнього руху.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Рахівщині ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ