Майбутні чемпіони Житомирщини тренуються у міліційному спорткомплексі

Майбутні чемпіони Житомирщини тренуються у міліційному спорткомплексі

06.01.15 12:35 0 660
Майже два десятки років школярі та молодь тренуються у спортивній споруді, обладнаній у Володарськ-Волинському райвідділі міліції. Хлопці та дівчата займаються боксом та кікбоксингом, а також українським варіантом змішаних контактних єдиноборств – фрі-файтом.

- Заняття спортом допомагають залучати дітей та підлітків до здорового способу життя, зайняти їх у вільний час, а відтак запобігти негативним явищам у дитячому та молодіжному середовищі, - зазначає начальник Володарсько-Волинського РВ УМВС Володимир Яремчук. – Міліція завжди підтримує такі заходи, а тому ми відчинили двері власного спортивного комплексу для всіх бажаючих фізично загартовуватися та розвиватися.

Слід зазначити, що жителі селища та району із задоволенням скористалися гостинністю правоохоронців. майже сотня дітей та підлітків займаються під керівництвом знаних та досвідчених тренерів Юрія Залевського та його вихованця Сергія Козакевича.

- Фрі-файт - молодий вид єдиноборств, у 2004 році він був офіційно зареєстрований та визнаний першим, створеним в Україні, видом спорту, - розповідає Юрій Залевський. – Назва перекладається з англійської як «вільний бій» та поєднує у собі досвід багатьох бойових традицій світу в єдиній системі.

Вихованці гартують не тільки силу та витривалість, а й вивчають техніки для відновлення та забезпечення нормальної діяльності всіх процесів в організмі. Відтак юні спортсмени виростають здоровими та сильними тілом та духом.

Володарськ-Волинські спортсмени гідно репрезентують своє селище та район на спортивних змаганнях на обласному та всеукраїнському рівні. Серед здобутків – перемоги хлопців у турнірах та змаганнях з фрі-файту у Києві, Івано-Франківську та Житомирі. Гарні результати демонструють і кікбоксери, здобуваючи призові місця на обласних та районних змаганнях.

Цілком можливо, що скоро імена Вадима Мельника, Ярослава Желізка, Данила Кулібаби, Іллі Сісінгалієва, Кирила Панасюка, Адама Панченка, Валентина Вольського та Олега Пашкова знатимуть у всьому світі, як відомих фрі-файтерів та кікбоксерів.

Тож, побажаємо молодим спортсменам спортивної удачі!

Наталя Тимчук,

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ