Працівники Державтоінспекції Львівщини вирушили у зону АТО

Працівники Державтоінспекції Львівщини вирушили у зону АТО

07.01.15 10:23 0 680
6 січня, у зону проведення антитерористичної операції вирушили ще п'ятнадцятеро працівників Державтоінспекції Львівщини. Вартові доріг замінять на посту свої колег, які вже місяць несуть службу на сході країни.

Перед виїздом до правоохоронців звернувся із настановами заступник начальника Головного управління міліції Львівщини, полковник Сергій Маруняк. Він зазначив, що працівники Державтоінспекції одними з перших вирушили у зону проведення антитерористичної операції і завжди достойно виконували покладені на них завдання.

«Серед тих, хто їде на схід, - справжні патріоти, які вболівають за єдність держави», - наголосив полковник міліції Сергій Маруняк.

Він побажав правоохоронцям гідно виконати свої обов'язки та неодмінно повернутися додому живими і здоровими.

Керівник Державтоінспекції Львівщини, полковник міліції Олександр Хутняк відзначив, що працівники ДАІ області вже вшосте вирушають у зону АТО. На сході країни правоохоронці виконують покладені на них завдання, зокрема, патрулюють на блокпостах, забезпечують супроводження вантажів та стежать за безпекою дорожнього руху.

Проводжати правоохоронців прийшли їхні рідні, друзі та колеги. Вони побажали хлопцям витримки, мужності, удачі, Божої ласки та щоби Ангел-Охоронець оберігав їх від усіх небезпек!

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники міліції ...
Наступна новина: Ужгородських злодіїв ...

КОМЕНТАРІ