Вже навесні цього року українці отримають нові єврознаки для транспорту

Вже навесні цього року українці отримають нові єврознаки для транспорту

07.01.15 10:21 0 738
Незважаючи на економічні труднощі в державі, нові європейські автомобільні номерні знаки коштуватимуть українцям трохи більше 100 гривень.

Про це у вівторок, 6 січня, повідомив заступник міністра внутрішніх справ України - керівник апарату Сергій Чеботар.

За його словами, Державна служба інтелектуальної власності України ще 25 вересня 2014 року видала МВС патент на виготовлення нових номерних знаків для транспортних засобів.

Віднині власником номерних знаків буде МВС в особі Департаменту Державної автомобільної інспекції. Посередництво будь-яких фірм виключено.

«Нові номерні знаки країн Європи, які використовуються на етапі набуття членства в Європейському Союзі, в Україні будуть введені вже з 31 березня цього року. Незважаючи на економічні труднощі, пов'язані з інфляційними процесами, ціна не буде змінюватись і коштуватимуть вони... 134 гривні. Таким чином, нова система видача номерів для транспорту орієнтована, насамперед, на збереження стабільності для громадян країни», - зазначив Сергій Чеботар.

Заступник міністра додав, що дозвіл на виготовлення номерних знаків отримані на підставі Закону України «Про охорону прав на промислові знаки».

Прес-служба МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Під час операції ...

КОМЕНТАРІ