Чернівецькі міліціонери "за гарячими слідами" затримали крадія

Чернівецькі міліціонери "за гарячими слідами" затримали крадія

07.01.15 10:16 0 796
Буковинець із підсобного господарства 61-річного чернівчанина викрав мотокультиватор, вартістю 2 тисячі гривень. Та далеко із краденим не втік, його затримали буковинські правоохоронці.

Сусід потерпілого помітив, що на подвір'ї нишпорить підозрілий парубок. Чернівчанин не розгубився, а одразу зателефонував до міліції. На місце події оперативно прибули працівники батальйону патрульної служби при УМВС, карного розшуку та слідчо-оперативна група Шевченківського райвідділу міліції.

Правоохоронці вжили ряд першочергових заходів і вже за півгодини знайшли зловмисника. Молодик на сусідній вулиці тягнув мотокультиватор та навіть не сподівався, що його так швидко викриють. Зловмисника міліціонери затримали, а сільськогосподарську техніку вилучили.

Як з'ясувалося, крадіжку скоїв 27-річний мешканець обласного центру. Чернівчанин раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Як повідомив начальник Шевченківського РВ УМВС України в Чернівецькій області Дмитро Чебан, наразі слідчі інкримінують зловмиснику кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України його поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Молодику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років.

Крім цього, правоохоронці перевіряють причетність чернівчанина до аналогічних злочинів на території краю та з'ясовують чи не було у нього спільників.

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: УДАІ Волині: на дорогах - ...

КОМЕНТАРІ