У Волинській області прокуратура вимагає від винного у злочині відшкодувати закладу охорони здоров'я витрати на лікування потерпілого

У Волинській області прокуратура вимагає від винного у злочині відшкодувати закладу охорони здоров'я витрати на лікування потерпілого

07.01.15 10:01 0 726
Прокуратура Маневицького району стала на захист інтересів держави та вимагає відшкодувати збитки, завдані лікувальному закладу.

Так, ще у жовтні минулого року один із місцевих мешканців під час суперечки завдав своєму знайомому тяжких тілесних ушкоджень.

12 грудня вироком Маневицького районного суду чоловіка було визнано винним та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі зі встановленням випробувального терміну в один рік.

Окрім того, після завданих травм потерпілий перебував на стаціонарному лікуванні у клініці, вартість якого становить понад 13 тисяч гривень. Досі цю суму збитків, завдану Волинській обласній клінічній лікарні, винною у злочині особою, як це передбачено законом, відшкодовано не було.

Відтак, прокуратура звернулась до суду із позовом до винного у скоєному та вимагає стягнути із нього кошти, витрачені закладом охорони здоров’я на лікування потерпілого від злочину.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Агенство переводов L-agency
Наступна новина: Тернопілля: вихованці ...

КОМЕНТАРІ