Волинська область: рятувальники навчили громадян правил пожежної безпеки

Волинська область: рятувальники навчили громадян правил пожежної безпеки

07.01.15 10:04 0 759
Рятувальники продовжують роз’яснювальну роботу з навчання населення правил пожежної безпеки у зимовий період та роздають мешканцям сільської місцевості спеціальні листівки-пам’ятки.

Аби уникнути трагічних випадків під час різного роду пожеж та надзвичайних ситуацій, а також охопити профілактичною роботою усі верстви населення, до співпраці залучили працівників сільських рад, соціального захисту та представників релігійних конфесій.

Так, 5-6 січня працівники Камінь-Каширського районного відділу ДСНС України у Волинській області відпрацювали населенні пункти Сошичненської та Гуто-Боровенської сільських рад. Під час відпрацювання рятувальники наголосили мешканцям краю на недопущенні порушення правил експлуатації пічного опалення, побутових електроприладів та використання саморобних обігрівачів. Окрему увагу під час відпрацювання фахівці приділили багатодітним сім’ям, самотнім пенсіонерам.

Напередодні Різдвяних свят працівники ДСНС об’єднали зусилля з священнослужителями та провели бесіди у селах, зустрілися з благочинними Камінь-Каширського округу. Рятувальники загострили увагу на необхідності збереження людського життя та майна, а також храмів від вогняної стихії.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: вихованці ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ