В Закарпатській області з метою захисту інтересів держави та територіальних громад прокуратура пред`явила позовів на понад 24 млн грн.

В Закарпатській області з метою захисту інтересів держави та територіальних громад прокуратура пред`явила позовів на понад 24 млн грн.

07.01.15 11:44 0 763
Захист інтересів держави та територіальних громад перебуває у постійному полі зору прокуратури Закарпатської області. Так, прокуратурою області у 2014 році пред’явлено позовів з метою захисту цих інтересів на суму 24,2 млн. грн.

Вжитими представницькими заходами шляхом вступу у справи, апеляційного та касаційного оскарження вдалося запобігти незаконному стягненню за судовими рішеннями з державного та місцевих бюджетів понад 12 млн. грн.

Так, у грудні Вищим господарським судом України частково задоволено касаційну скаргу прокуратури області у справі де відповідачем виступала Ужгородська міська рада.

Скасовано рішення судів попередніх інстанцій в частині стягнення збитків у вигляді витрат на оренду приміщень у сумі 308 тис.грн. та в цій частині прийнято нове рішення, яким у задоволенні позову відмовлено.

Крім того, Львівський апеляційний господарський суд задовольнив апеляцію Ужгородського міжрайонного прокурора у справі, де відповідачем виступала Ужгородська РДА та скасував рішення суду першої інстанції в частині стягнення пені в розмірі 161 тис.грн.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Проводиться набір до ...

КОМЕНТАРІ