рятувальники запросили дітей зі Сходу України на святкову виставу «Як козаки Новий рік зустрічали»

рятувальники запросили дітей зі Сходу України на святкову виставу «Як козаки Новий рік зустрічали»

07.01.15 12:19 0 777
06 січня напередодні Різдва Христового рятувальники обласного управління Держслужби з НС запросили дітей з багатодітних родин, що вимушено переїхали зі Сходу України, до Рівненського академічного обласного театру ляльок на перегляд новорічної вистави «Як козаки Новий рік зустрічали».

Під час заходу діти отримали неймовірно позитивні емоції та враження. Присутніх розважали герої з улюблених дитячих мультфільмів про козаків. Казкові персонажі разом із дітьми співали новорічні пісні, відгадували загадки та водили хороводи навколо новорічної ялинки. Та найбільше радості діти отримали від появи найулюбленіших новорічних гостей – Діда Мороза та Снігуроньки. Ну і звичайно, яке ж дійство без подарунків: всі діти, що були присутні на святі, отримали солодкі подарунки.

Варто додати, що на даний час на Рівненщині тимчасово проживає близько 300 дітей із зони АТО, які вимушено покинули свої домівки.

«Служба ДСНС робить все можливе, щоб діти-переселенці радісно та цікаво проводили Новорічні і Різдвяні свята, відволіклися від щоденних турбот та неприємних спогадів з минулого. Ми і надалі робитимемо усе можливе, щоб діти зі Сходу країни перебували не лише у повній безпеці, а й почували себе щасливими і потрібними» - зазначив начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ