Рятувальники Прикарпаття надають допомогу водіям на автошляхах

Рятувальники Прикарпаття надають допомогу водіям на автошляхах

07.01.15 11:17 0 723
5 січня о 10.25 год. до долинських рятувальників надійшло повідомлення про те, що поблизу села Раків перекинувся в кювет автомобіль «ІВЕКО». Працівники пожежно-рятувальної служби спільно з комунальними службами за допомогою підйомного крану та двох вантажних автомобілів витягнули автомобіль з кювету та встановили на колеса. На щастя ніхто з людей не постраждав.

Того ж дня на автодорозі поблизу села Раків рятувальниками було надано допомогу водіям ще 3 вантажних автомобілів, які в результаті складних погодних умов самостійно не могли продовжити рух.

5 січня о 13.40 год. на виїзді із міста Городенка в напрямку села Семаківці працівники Державної пожежно-рятувальної частини №13 міста Городенка надавали допомогу водіям 3 вантажних автомобілів, що не могли самостійно продовжувати рух через складні погодні умови.

Також близько 15 год. до городенківських рятувальників надійшло повідомлення про те, що поблизу села Ясенів-Пільний через складні погодні умови з’їхав у кювет автопоїзд «VOLVO», що здійснював транспортування паливно-мастильних матеріалів. Власники «VOLVO» перекачали ПММ до іншого авто, а рятувальники за допомогою буксирувального тросу витягнули автомобіль на безпечну ділянку дороги.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ