Відбулася чергова зустріч керівництва прикарпатської міліції зі спостерігачами місії ОБСЄ

Відбулася чергова зустріч керівництва прикарпатської міліції зі спостерігачами місії ОБСЄ

07.01.15 12:45 0 766
Представники Спеціальної Моніторингової місії організації із безпеки й співробітництва в Європі вже не вперше спілкуються з правоохоронцями Прикарпаття, тож цього разу під час їх візиту обговорювалися більш конкретні питання правоохоронної тематики.

У зустрічі з іноземними спостерігачами взяв участь заступник начальника Управління – начальник кримінальної міліції УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Володимир Марчук. Він ознайомив гостей з нинішнім станом оперативної обстановки в регіоні та проінформував про діяльність міліції щодо розкриття злочинів, що були вчинені від часу попередньої зустрічі та мали певний суспільний резонанс.

Крім того, спостерігачів Аднана Хабула (Боснія) та Вірве Тонне (Естонія) цікавив можливий вплив подій у зоні проведення АТО на криміногенну ситуацію на Івано-Франківщині. Як зазначив Володимир Марчук, вона в нашому краї наразі цілком контрольована правоохоронцями і не виходить за рамки звичної для області, а здобутий під час службових відряджень у східний регіон України досвід протидії зловмисникам працівники міліції використовують у повсякденній службі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ