В Івано-Франківській області з причини поганих погодних умов відбулось зіткнення військових автомобілів КРаЗ та автобусу Богдан

В Івано-Франківській області з причини поганих погодних умов відбулось зіткнення військових автомобілів КРаЗ та автобусу Богдан

07.01.15 12:36 0 750
5 січня під час здійснення ротації добровольців та військовослужбовців за контрактом Національної гвардії України в зоні проведення АТО, з причини поганих погодних умов відбулось зіткнення військових автомобілів КРаЗ та автобусу Богдан.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 12 військовослужбовців загинуло та 18 травмовано.

На місці трагедії працює комісія у складі представників військової прокуратури, працівників ДАІ, слідчо-оперативна група МВС України та командування Національної гвардії України.

Приймаються вичерпні міри по наданню медичної допомоги потерпілим, яких доставлено до медичних закладів міста Артемівськ та вживаються всі заходи стосовно забезпечення необхідними медикаментами, та евакуації потерпілих до міста Харків та інших медичних закладів України.

Оперативним штабом Національної гвардії України відкрита гаряча лінія для надання інформації рідним та близьким потерпілих.

Колегія Міністерства внутрішніх справ України та командування Національної гвардії України висловлює глибокі співчуття сім'ям, рідним та близьким загиблих.

Прес-служба МВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Тернопілля: «2015 рік має ...

КОМЕНТАРІ