ДАІ Волині закликає водіїв ретельно перевіряти стан авто перед поїздкою!

ДАІ Волині закликає водіїв ретельно перевіряти стан авто перед поїздкою!

09.01.15 08:10 0 775
Найближчими днями в Україні утримається морозна погода. На автошляхах області – ожеледиця.

Звертаємо увагу водіїв на особливості експлуатації транспортних засобів у зимовий період. Вирушаючи в дорогу, перевірте технічний стан авто, зверніть увагу на стан зовнішніх світлових приладів транспортних засобів, склоочисників, обігрівачів салону. Не забувайте про встановлення на своїх автомобілях шин із зимовим малюнком протектора, подбайте про запас палива.

Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтеся ременями безпеки, дотримуйтеся безпечної дистанції та правил паркування, щоби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. З особливою обережністю рухайтеся мостами і естакадами, відмовтеся від ризикованих маневрів. В умовах недостатньої видимості рухайтеся із увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

– При різкому погіршенні погодних умов закликаємо водіїв за можливості утриматися від поїздок особистим транспортом, особливо на далекі відстані, – наголошує начальник УДАІ УМВС України у Волинській області Володимир Кравченя. – Якщо ж ви все ж виїхати, будьте уважними та обережними за кермом. Не нехтуйте власною безпекою та безпекою пасажирів, уважно стежте за прогнозами синоптиків і дотримуйтеся порад Державтоінспекції. Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу ДАІ або аварійні служби.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині намагання ...

КОМЕНТАРІ